Het is belangrijk wanneer je kiest voor een schaduwdoek op maat om je eisen en wensen in kaart te brengen.

Deze zijn meestal, schaduw op zon op de tafel/lounge set wanneer je dat nodig hebt. De systemen van SchaduwOpmaat.com zijn instelbaar wanneer je dat kan regelen op elk moment van de dag dat daar behoefte aan is.

Droog zitten wanneer het regent is vaak het tweede vereiste. Doordat zelfs ook de punten omlaag gezet kunnen worden naar de regenkant, bied onze waterdichte zeildoeken meer bescherming tegen regen dan welke overkapping dan ook. Middels 2 van de 4  punten te verlagen voorkomt waterzakken en kan u het water sturen naar de richting dat u wil dat het water loopt.

Warmtewering binnen is vaak een uitdaging voor huizen die en tuin op het zuiden hebben en ook hier is door de verstelbaarheid veel warmte te weren.

Uiteraard moeten onze oplossingen een luxe uitstralen en absoluut het vakantiegevoel aan huis creëren. Dit wordt nog eens extra versterkt door onze lineaire zeilen die voor Nederland nog uniek zijn. Daardoor is onze oplossing ook windbestendig en kunnen deze blijven hangen tot een code geel.