Je bent op zoek naar een overkapping om schaduw te krijgen bij je woning, jacuzzi, tuin of terras. Vaak kiest men een permanente oplossing, zoals vaste overkappingen, maar je overweegt een stijlvol schaduwdoek. SchaduwOpMaat.com is specialist en helpt je graag in de keuze van het juiste schaduwdoek, maar vooral ook door metingen, bestellingen en installatie voor je uit te voeren en zo te komen tot de beste oplossing voor jouw specifieke situatie Bekijk hieronder onze werkwijze.

Een voorbeeld hoe snel het kan gaan van aanvraag tot plaatsing

 

STAP 1 - Aanvraag of telefoongesprek

Via de opvallende knop rechts bovenin de website, kan je een aanvraag indienen voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij jou thuis. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen om vragen te stellen en daarna een gratis en vrijblijvend intake gesprek in te plannen.

10-01-2022
 

STAP 2 - Gratis intake gesprek op locatie

Tijdens een gesprek bij jou thuis, bespreken we jouw wensen en gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om jouw wensen te realiseren. Ook nemen we stalen en voorbeelden mee, zodat je zelf kan bekijken en ervaren hoe de materialen zijn.

17-01-2022
 

STAP 3 - Een duidelijke prijsofferte

Op basis van ons intake gesprek, maken wij voor jou een duidelijke prijsofferte voor het leveren en installeren van de besproken schaduwdoek oplossing. De prijsofferte krijg je via e-mail.

20-01-2022
 

STAP 4 - Goedkeuring van de offerte

Indien de prijsofferte akkoord is, dan kan je deze goedkeuren via e-mail. Heb je nog vragen of wil je nog een aanpassing laten doorvoeren? Neem gerust contact met ons op.

27-01-2022
 

STAP 5 - Installatie van jouw schaduwdoek

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, zullen wij de benodigde materialen bestellen. Daarna nemen wij contact op om een afspraak te maken voor installatie van jouw schaduwdoek op maat. De installatie geschiet in 2 stappen. Eerst komen wij de masten installeren. Op basis daarvan kunnen wij de meest accurate afmeting van jouw schaduwdoek bepalen. Na het opmeten, bestellen wij het schaduwdoek en vervolgens maken we een afspraak om deze te komen installeren met uitleg en advies. Onze levertijd zit op dit moment tussen de 5 en 8 weken, afhankelijk van de drukte en de te maken afspraken bij je thuis.

07-03-2022

MEER INFORMATIE?